El PSC vol més contundència en la lluita contra la pobresa i l'exclusió social


  • Comparteix:

El PSC vol que la pobresa i l'exclusió social centrin les polítiques socials

El PSC vol que la pobresa i l'exclusió social centrin les polítiques socials

El PSC presentarà una moció perquè la Generalitat 'torni a apostar' per lluitar contra la pobresa i l'exclusió social. Segons els socialistes, cal una reforma de la renda mínima d'inserció i que l'Ajuntament, el teixit empresarial i altres entitats del tercer sector sumin esforços en el treball preventiu d'aquesta problemàtica.

El PSC portarà a debat del ple d'aquest mes la lluita contra la pobresa i l'exclusió social, perquè el govern sigui més contundent en l'aplicació de les polítiques socials i minimitzi l'impacte de la crisi a les famílies que se situen al llindar de la pobresa. En aquest sentit, la formació demana, tal com ho fa el PSC a àmbit parlamentari, una revisió de la renda mínima d'inserció perquè s'adapti a la realitat actual. Així ho ha destacat el portaveu del partit, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

No només estem parlant de Serveis Socials, també Sanitat i Educació. Volem que el govern local faci entendre al govern de la Generalitat que hi hagi una prioritat en aquest sentit, com la RMI.


En l'àmbit local, els socialistes reclamen l'augment del treball preventiu de la pobresa i l'exclusió social de la mà del consistori, les entitats del tercer sector, les institucions públiques i el teixit empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.