L'alcaldessa defensa que el nou cartipàs és 'molt moderat'


Temes relacionats

La tertúlia parla del nou cartipàs i del futur de Valldoreix ( 6/nov/13)

Carol, Barbany i Romero guanyen àrees en el nou cartipàs municipal ( 5/nov/13)


  • Comparteix:

Sessió plenària de novembre

Sessió plenària de novembre

L'equip de govern ha donat aquest dilluns compte al ple dels canvis en el cartipàs fruit del nomenament de Jordi Puigneró com a nou director general de Telecomunicacions i Societat del Coneixement. L'alcaldessa ha defensat que es tracta d'una organització 'molt moderada' i ha negat davant les crítiques de la CUP que sigui 'desproporcionada'.

Després dels decrets d'alcaldia, Francesc Carol ha passat a ser tinent d'alcalde de Governació i Seguretat. La regidora de Comunicació, Joana Barbany, ha assumit també Tecnologia i el tinent d'alcalde de Territori, Josep Romero, es responsabilitza de Mobilitat. Puigneró continua com a regidor fins al final del mandat al capdavant de Relacions Institucionals.

Aquestes modificacions també han provocat altres canvis al cartipàs. Sostenibilitat, fins ara responsabilitat de Romero, passa a la tinència d'alcaldia de Cristina Paraira, d'on també penjarà la regidoria de Medi Ambient. Una altra novetat és que la regidoria de Comerç entra dins la tinència d'alcaldia del mateix Josep Romero.

Davant aquests canvis, el regidor de la CUP Ignasi Bea ha lamentat que l'alcaldessa no hagi aprofitat per reduir un cartipàs que considera 'sobredimensionat'. Ha lamentat que el regidor Jordi Puigneró mantingui una cartera, ja que la direcció general hauria de tenir dedicació exclusiva.

Ignasi Bea

Aquest és un cartipàs sobredimensionat. A més, posem en dubte que una persona que és director general pugui fer de regidor.


Sobre aquesta crítica, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha defensat un cartipàs 'molt moderat' i ha destacat l'esforç de l'equip de govern per reduir els costos amb relació a l'anterior mandat.

Mercè Conesa

No em sembla un cartipàs desproporcionat, sinó molt moderat. Rebaixa un 25% els costos respecte al mandat anterior.


Fruit dels canvis en el cartipàs, el ple també ha aprovat la modificació parcial en les comissions informatives municipals i dels representants en organismes autònoms locals i ens supramunicipals per substituir Puigneró. Les propostes s'han aprovat amb el suport de tots els grups menys d'ICV-EUiA, que s'ha abstingut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.