L'Ajuntament estudia obrir el consistori el Dia de la Constitució


Temes relacionats

Treballadors de l'Ajuntament volen que Sant Cugat pagui a l'Agència Catalana (24/mai/13)


  • Comparteix:

L'OAC podria estar en funcionament el Dia de la Constitució / Foto: Santcugat.cat

L'OAC podria estar en funcionament el Dia de la Constitució / Foto: Santcugat.cat

L'edifici consistorial obrirà el Dia de la Constitució si hi ha prou efectius per cobrir els serveis mínims necessaris. Aquesta és la intenció de l'equip de govern després que un centenar de treballadors municipals demanés tractar el 12 d'octubre i el 6 de desembre, Dia de la Hispanitat i de la Constitució, respectivament, com a dies laborables.

A finals d'estiu, un grup de treballadors municipals va sol·licitar a la direcció de la corporació treballar aquests dos dies en considerar que no són 'dates de contingut històric o social del poble català'. Davant d'aquesta petició, Recursos Humans de l'Ajuntament ha fet arribar als treballadors municipals una enquesta per saber la seva disponibilitat a treballar divendres de la setmana vinent, dia de la Constitució. La intenció és obrir l'edifici consistorial sempre que es garanteixi el funcionament de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i que el servei de manteniment informàtic estigui cobert.

Ho ha explicat el tinent d'alcalde de Governació, Francesc Carol, que assegura que aquesta petició va en la línia política de l'equip de govern però que per tirar endavant la proposta cal garantir el funcionament del servei.

Francesc Carol

Estem estudiant el nombre de treballadors necessaris per oferir el servei. Políticament estem en sintonia en tractar-se de dues dates de caràcter estatal.


Aquestes qüestions logístiques són les que van impedir obrir l'edifici consistorial el 12 d'octubre. Si la iniciativa rep el suport de suficients treballadors, l'edifici de la plaça de la Vila estarà obert de vuit del matí a tres de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.