ICV-EUiA se suma a l'oposició del macrocomplex comercial a Cerdanyola


Temes relacionats

La Confederació de Comerç impugnarà la requalificació del Centre Direccional (25/nov/13)

El comerç local, preocupat per un possible macrocentre a Cerdanyola (25/nov/13)


  • Comparteix:

Vista aèria dels terrenys on se situaria aquest centre comercial

Vista aèria dels terrenys on se situaria aquest centre comercial

ICV-EUiA ha mostrat la seva oposició a la possible construcció d'un macrocomplex comercial a Cerdanyola pel greu impacte comercial, territorial i ambiental que pot provocar a la zona i en concret al petit comerç local. Els ecosocialistes temen que amb aquesta acció l'Incasòl pretengui sanejar unes finances 'malmeses'.

Les agrupacions cerdanyolenques d'ICV i EUiA han presentat un seguit d'al·legacions a una proposta que, segons el portaveu local d'ICV-EUiA, Joan Calderon, suposa una afectació directa a Sant Cugat, en l'àmbit comercial i també mediambiental.

Joan Calderon

Afectaria d'una manera directa el petit comerç santcugatenc. Parlem d'una afectació a àmbit de mobilitat i de no respectar espais verds.


Els ecosocialistes locals també s'oposen a la possible ubicació del que seria el major centre comercial d'Europa per l'impacte directe al comerç, medi ambient i territori de la zona i als comerciants locals. A més, Calderon ha explicat que un dels motius pels quals es mostren en contra de la proposta és la voluntat de l'Incasòl a un possible sanejament dels seus comptes a través de la privatització del seu patrimoni públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.