L'arribada d'habitatge públic a Valldoreix, més a prop


  • Comparteix:

El solar de davant de l'estació de Valldoreix és la cessió del territori a Sant Cugat

El solar de davant de l'estació de Valldoreix és la cessió del territori a Sant Cugat

L'Ajuntament i l'EMD han signat aquest dimecres un conveni que, entre d'altres millores, farà possible el desenvolupament urbanístic de la plaça de l'estació de Valldoreix per construir habitatge públic. A canvi de la cessió per part de Valldoreix del solar d'aquesta plaça, Sant Cugat cedeix al territori el passeig del Nard, els terrenys del parc de davant del CAP i el tram comprès del carrer de Mossèn Cinto entre les dues rieres.

El nou conveni urbanístic signat entre Valldoreix i Sant Cugat preveu que el passeig del Nard, els terrenys del davant del CAP i un tram del carrer de Mossèn Cinto passin a ser del territori, i així facilitar diverses intervencions de l'EMD. Es tracta d'un intercanvi de terrenys en què l'EMD es compromet a cedir a Sant Cugat el solar de davant de l'estació de FGC. Un pas necessari per possibilitar el desenvolupament urbanístic de la zona per construir habitatge públic.

Serà, doncs, la primera vegada que els pisos de Promusa arribin a Valldoreix. Un conveni que ha subratllat l'alcaldessa, Mercè Conesa, per ser d'un gran interès pel conjunt de la ciutat.

Mercè Conesa

És una aposta que ens permet ubicar habitatge protegit.


El conveni és una condició necessària per al procés de modificació del PGM de les zones verdes, que es porta a aprovació provisional al primer trimestre de 2014.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.