El PSC demana al conseller Santi Vila que expliqui el projecte de Cerdanyola


  • Comparteix:

Terrenys on s'hauria de situar aquest centre comercial a Cerdanyola

Terrenys on s'hauria de situar aquest centre comercial a Cerdanyola

El PSC ha demanat al conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, que expliqui el futur dels terrenys de l'Incasòl situats a Cerdanyola. La formació també ha demanat a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que convoqui una sessió extraordinària d'Urbanisme per tractar la qüestió.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha aclarit que fins ara sobre paper no hi ha més que un planejament amb unificació de zona comercial a uns terrenys de Cerdanyola. Amb tot, Villaseñor ha destacat que si aquesta nova ordenació correspongués amb la creació d'un macrocomplex comercial no estarien d'acord, tot i que sí que mostrarien el seu suport a una altra reordenació dels terrenys comercials que podria ser beneficiosa per a la comarca.

El portaveu del partit ha reiterat la voluntat que comparegui Vila per explicar què hi ha de cert sobre el futur d'aquests terrenys situats a Cerdanyola.

Ferran Villaseñor

L'alcaldessa hauria de convocar una junta de portaveus per explicar el seu posicionament i demanar al conseller Vila, no haurà fer contactes per muntar un macrocentre a Cerdanyola?


La formació s'ha mostrat contrària que, si prospera aquest suposat centre comercial, es trenqui el sistema industrial del Vallès, i en cap cas donaran suport a cap requalificació de terreny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.