El PSC proposa crear una comissió local de la Memòria Històrica


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor en una imatge d'arxiu

Ferran Villaseñor en una imatge d'arxiu

El PSC vol crear a la ciutat una comissió per a la recuperació de la Memòria Històrica que impulsi l'estudi i la difusió de la Guerra Civil i el franquisme al municipi. Els socialistes vehicularan la seva proposta amb una moció, que ja ha rebut les aportacions de CiU i ICV-EUiA.

La proposta socialista busca crear una comissió local de la Memòria Històrica que sigui oberta a la participació d'entitats, partits polítics i persones interessades.

El portaveu del grup municipal del PSC, Ferran Villaseñor, ha avançat que l'objectiu és donar rellevància pública a les iniciatives particulars i d'altres institucions per recuperar la memòria històrica de la ciutat.

Ferran Villaseñor

És donar una rellevància pública a algunes actuacions que ja s'han fet sobre allò que va passar durant la Guerra Civil i el franquisme a casa nostra.


El PSC, que portarà la moció al ple d'aquest mes, espera que el text sigui aprovat amb el màxim consens possible. Segons Villaseñor, la creació de la comissió s'hauria d'articular a través de la comissió de Cultura i la Taula de Patrimoni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.