Xavier Sala i Martín s'afegeix a la presentació de Súmate a Sant Cugat


Temes relacionats

Súmate es presentarà a Sant Cugat amb un acte al Centro Popular Andaluz ( 3/des/13)


  • Comparteix:

L'economista Xavier Sala i Martín / Foto: ACN

L'economista Xavier Sala i Martín / Foto: ACN

L'economista Xavier Sala i Martín participarà a la presentació local de Súmate, l'associació de castellanoparlants a favor de la independència, al Centro Popular Andaluz (CPA). L'acte tindrà lloc dissabte a les dotze del migdia i inclourà els parlaments del president de Súmate, Eduardo Reyes, de l'empresari i expert en economia social Carlos Treviño i del vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Joaquim Castelló.

Súmate impulsa un projecte de suport a l'independentisme entre la ciutadania amb cultura castellana. Amb aquesta presentació, l'associació vol fomentar la participació a la consulta i promoure l'independentisme entre els ciutadans que se senten espanyols, però també catalans. A través de testimonis i arguments, Súmate busca fer arribar el missatge de l'associació i difondre el vot a favor de la independència de Catalunya.

Xavier Sala i Martín és catedràtic d'Economia de la Universitat de Columbia, als Estats Units. Va ser president de la comissió econòmica del FC Barcelona entre el 2004 i el 2009. Actualment, participa al programa 'Divendres' de TV3 i és articulista de 'La Vanguardia'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.