ICV-EUiA s'oposa a la privatització dels habitatges públics de la Generalitat


  • Comparteix:

ICV-EUiA vol que Sant Cugat s'oposi a una privatització del parc d'habitatge públic / Font: Flickr

ICV-EUiA vol que Sant Cugat s'oposi a una privatització del parc d'habitatge públic / Font: Flickr

ICV-EUiA es mostra contrària a una possible privatització del parc públic d'habitatges de l'Incasòl, que depèn de la Generalitat, i a qualsevol especulació amb promocions d'habitatge públic. Els ecosocialistes demanen al consistori, a través d'una moció, que insti el govern a protegir i ampliar el parc de pisos públics i renunciar a la seva venda.

La regidora d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, vol que Sant Cugat rebutgi la venda de 14.000 pisos públics i que serveixi per a la seva funció: donar servei a les persones que han estat desnonades o estan a punt de ser-ho. Casamitjana ha afirmat que vendre el parc de pisos públics destrueix l'ànima d'aquest tipus d'habitatges.

Roser Casamitjana

L'objectiu és transmetre al govern de la Generalitat el rebuig a la venda d'un estoc d'habitatge públic que ha de donar cabuda a la gent en perill de ser desnonada o que ja ho han estat.


Segons ICV-EUiA, és evident que la intenció dels inversors és de fer negoci, fet que xoca amb el concepte d'habitatge públic. Roser Casamitjana també ha criticat que la majoria d'aquests pisos van ser edificats en sòl públic que van cedir diversos ajuntaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.