ICV-EUiA retira la moció que volia protegir el parc de pisos públics de la Generalitat


Temes relacionats

ICV-EUiA s'oposa a la privatització dels habitatges públics de la Generalitat (10/des/13)


  • Comparteix:

ICV-EUiA volia posar a debat la venda de pisos per part de la Generalitat

ICV-EUiA volia posar a debat la venda de pisos per part de la Generalitat

ICV-EUiA ha retirat la moció que emplaça l'Ajuntament a instar la Generalitat a protegir i ampliar el parc de pisos públics i renunciar a una possible venda dels pisos de l'Incasòl a diversos fons d'inversió. L'esmena de CiU que sol·licitava la supressió del text d'aquesta consideració ha portat els ecosocialistes a retirar la moció, que subratlla que la majoria d'aquests pisos van ser edificats en sòl públic cedits per ajuntaments.

Amb aquesta moció, els ecosocialistes volien evitar que, en un moment en què es produeixen desnonaments, sigui l'Incasòl qui es vulgui vendre els immobles de la seva propietat.

Les esmenes de CiU demanaven la supressió de l'afirmació que el govern vol vendre els 14.000 habitatges del parc públic de lloguer a un fons d'inversió especulador. CiU també demanava rectificar que el govern renunciés a la venda d'aquests pisos a un fons d'inversió, apostant perquè la Generalitat procedís a la venda d'habitatges públics respectant la normativa establerta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.