El Pla de Turisme es posa en marxa amb l'objectiu de potenciar la marca Sant Cugat


Temes relacionats

El pla de Turisme neix amb l'objectiu de transferir coneixement als visitants (13/jun/13)


  • Comparteix:

El Claustre del Monestir és un dels llocs més emblemàtics de la ciutat

El Claustre del Monestir és un dels llocs més emblemàtics de la ciutat

El Pla Estratègic de Turisme s'ha posat en marxa per potenciar els elements culturals, esportius i empresarials més emblemàtics de la ciutat. El ple ha aprovat el document amb el suport de CiU i PP però amb les abstencions de la CUP, ICV-EUiA i el PSC, que consideren la proposta confosa i poc entenedora.

L'objectiu del pla és augmentar la difusió i promoció de l'estil de vida santcugatenc i dels elements de la ciutat més importants, ja siguin de l'àmbit cultural, econòmic o esportiu. Tot plegat per projectar Sant Cugat cap a l'exterior però també per animar els ciutadans a conèixer més profundament els elements locals més representatius. El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha explicat que aquesta proposta establirà un calendari per a les accions que cal fer.

Xavier Escura

Aquest pla posa ordre i endreça les accions que hem de fer per dinamitzar la ciutat.


El PP ha valorat l'esforç que ha suposat dissenyar aquest pla estratègic, motiu pel qual ha donat suport al text. Per contra, la CUP, ICV-EUiA i el PSC s'han abstingut perquè consideren que el text és confós i no ha evolucionat des de la primavera, quan es va elaborar la primera proposta. El regidor de la CUP Guim Pros considera que hi ha aspectes que no queden clars.

Guim Pros

Ens costa posicionar-nos davant d'un pla que no és clar ni entenedor. Es promocionen coses que no estan explicades bé.


El Pla Estratègic de Turisme inclou més de 20 grans projectes i una cinquantena d'accions que s'executaran des d'ara fins al 2017.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.