L'EMD de Valldoreix reclama la renovació del conveni marc subscrit amb l'Ajuntament de Sant Cugat l'any 96


  • Comparteix:

Montse Turu diu que s'ha incomplert el conveni i l'acord bianual reiteradament.

Montse Turu diu que s'ha incomplert el conveni i l'acord bianual reiteradament.

El conveni que estableix la partida del Pressupost de Sant Cugat que es transfereix a Valldoreix ha marcat bona part del Ple extraordinari de Pressupostos. Tant els partits de l'oposició com la pròpia presidenta de l'EMD han reclamat a l'equip de govern que actualitzi els paràmetres i les condicions pactades en l'acord del 96. L'equip de govern ja ha anunciat la voluntat d'abonar les liquidacions pendents i renovar el conveni amb l'Entitat.

Davant l'evidència que la partida assignada a Valldoreix tornava a estar congelada i s'assignava exactament la mateixa xifra de l'any passat, els partits de l'oposició han coincidit a demanar una actualització de la partida que ha de rebre Valldoreix i la renovació del conveni marc subscrit entre l'Ajuntament de Sant Cugat i l'EMD l'any 96.

La presidenta de l'EMD, Montse Turu, ha intervingut en el ple per mostrar la seva 'decepció' perquè des de l'any 98 no s'han modificat les consignacions pressupostàries ni tampoc, en compliment del pacte bianual establert, s'ha actualitzat la partida en funció de l'increment de l'IPC:

Montse Turu

Considero que és un deure institucional exposar la situació que reflecteix l'incmpliment de pactes, convenis i contractes.


Segons la presidenta de l'EMD la congelació de les partides està 'paralitzant' l'acció de govern a Valldoreix.

En el matex sentit s'han pronunciat els partits de l'oposició que han denunciat l'incompliment del conveni marc i que les transfarències que reb Valldoreix siguin exactament les mateixes. El portaveu d'ICV, Xavier Boix i Pau Calsamíglia del PSC han instat l'equip de govern a no confondre la ciutadania, ja que la prórroga era pel conveni, i no pas per la xifra a transferir:

Pau Calsamíglia

No s'apuja l'aportació ni tan sols per fer front a la despesa ordinària. És inadmissible.


Per la seva banda, l'equip de govern, en veu del tinent d'alcalde d'Hisenda, Jordi Joly, s'ha mostrat a favor de renovar el conveni:

Jordi Joly

Volem arribar un acord per renovar el conveni i arribar a acords amb l'EMD.


El Pressupost del 2004 preveu ingressar a l'EMD el 100% del valor consignat en el Pressupost, a més d'abonar les liquidacions pendents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.