Mira-sol tractarà els problemes de mobilitat amb un pla d'actuació del consell de barri


  • Comparteix:

El consell de barri d'aquest dimecres ha tingut caràcter d'extraordinari

El consell de barri d'aquest dimecres ha tingut caràcter d'extraordinari

Mira-sol tindrà un pla d'actuació per resoldre els problemes de mobilitat, entre ells, la manca de places d'aparcament a la zona de Can Cabassa. Això ha explicat el president del consell del barri, Francesc Carol, que ha reconegut que és necessari donar resposta a les dificultats per estacionar el vehicle en una àrea on hi ha la UIC i l'idcsalud Hospital General.

Els problemes de mobilitat ha estat un dels temes que s'han tractat al consell de barri de Mira-sol d'aquest dimecres. Alguns mirasolencs, representants veïnals i partits, com el PSC, ICV-EUiA i la CUP han constatat la necessitat de posar fil a l'agulla als problemes de mobilitat del districte.

Una situació motivada, en gran part, pel parc mòbil de vehicles que genera la Universitat Internacional de Catalunya i l'idcsalud Hospital General. Donat el cas que el Pla de Mobilitat Urbana (PMU) està ja pendent d'aprovació definitiva, el consell de barri ha debatut la necessitat d'abordar ja aquests problemes concrets de mobilitat i altres. El president del consell de barri i tinent d'alcalde de Participació Ciutadana, Francesc Carol, ha explicat que es prepararà un pla d'actuació per resoldre aquestes mancances.

Francesc Carol

Fer proactiu la incidència del pla. S'estan fent coses. Hi ha un problema. Subministrem pàrquing a l'hospital general i a la universitat.


La representant de la CUP, Alba Johé, ha plantejat de cara als futurs plans d'actuació de ciutat, com el Pla de Mobilitat, informar dels calendaris d'acció als consells de barri. Així, els grups de treball podran fer aportacions amb propostes abans que els plans passin pel ple.

La sessió també ha servit per aprovar que els 8.000 euros d'ordinari de la partida de lliure disposició es destinaran a cistelles antivandàliques per Mas Gener i mobiliari pel casal. De cara a la partida de lliure disposició de 2014, el consell ha acordat que 30.000 euros d'inversió aniran al projecte 'Mira-sol Fem Ambient'.

El consell de barri d'aquest dimecres, amb representació de CiU, el PP, el PSC, ICV-EUiA i la CUP, ha comptat amb la presència de 10 persones. La premsa no estava convocada a la sessió, que tenia caràcter extraordinari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.