Les A.V de la Floresta i Mira-sol troben la rebaixa de les contribucions 'insuficients'


  • Comparteix:

Les associacions de veïns de La Floresta i de Mira-sol se senten insatisfetes pels percentatges finals de les contribucions especials que ha aprovat l'equip de govern amb el vot del Partit Popular. Els ciutadans florestants i mirasolencs demanen el retorn a la quota del 74% de la contribució als veïns i el 26 % a l'Ajuntament.

L'Associació de Veïns de La Floresta s'ha mostrat contrària a pagar el 80% de les contribucions especials i es mostra partidària d'assumir-ne el 74%. El membre de l'associació florestana, Oriol Ribera, explica que l'acord del ple no els satisfà.

Oriol Ribera

L'acord del ple sobre les contribucions especials no ens satisfà


L'Associació de Veïns de Mira-sol també mostra el seu rebuig a l'acord a què van arribar CiU, ERC i el PP per determinar els percentatges de les contribucions especials. El membre de l'associació veïnal mirasolenca, Josep Maria Àngel, lamenta que l'Ajuntament no s'hagi decantat per negociar els percentatges amb els advocats dels veïns.

Josep Maria Àngel

Ens decep que l'Ajuntament no hagi arribat a un acord amb els nostres advocats


Recordem que els veïns de la Floresta han interposat dos recursos contenciosos administratius davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, un contra el projecte d'urbanització i l'altre contra l'acord d'imposició de les contribucions especials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.