La uaSC creu que la web municipal hauria d'oferir més informació


  • Comparteix:

La uaSC creu que la web municipal podria oferir més informació / Foto: Beta.santcugat.cat

La uaSC creu que la web municipal podria oferir més informació / Foto: Beta.santcugat.cat

La uaSC demana més esforç de transparència a la Generalitat i a l'Ajuntament i per això ha fet arribar les seves propostes per al projecte de llei de transparència, accés a la informació i bon govern, als partits amb presència al Parlament. La formació, que no té representació al ple municipal, aposta perquè el web de l'Ajuntament ofereixi més informació.

El membre de l'executiva de la formació Xavier Barbany considera que el consistori ha de fer un pas endavant en matèria de transparència. En aquest sentit, creu que el portal municipal ha d'oferir la informació de manera proactiva i no esperar que sigui el ciutadà qui la reclami.

Xavier Barbany

Sant Cugat hauria de tenir un portal d'informació públic on l'Ajuntament actui de forma proactiva. L'Ajuntament ha d'oferir la informació i no esperar que es reclami.


Pel que fa a la llei que s'està tramitant al Parlament, la formació d'independents creu que es queda curta i per això ha fet arribar un seguit de consideracions a les forces parlamentàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.