Òmnium Cultural i l'ANC presentaran el llibre 'Per què sí a la independència?'


Temes relacionats

F.Civit (ANC): 'El procés s'internacionalitza pel boicot de l'Estat espanyol' (30/des/13)

Òmnium posarà sobre la taula arguments econòmics i jurídics per la independència (27/nov/13)


  • Comparteix:

Carme Forcadell i Muriel Casals / Foto: ACN

Carme Forcadell i Muriel Casals / Foto: ACN

Les delegacions locals d'Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) presentaran el llibre 'Per què sí a la independència?' aquest dimecres a la Casa de Cultura. Escrita pel periodista del diari 'Ara' Oriol March, l'obra recull una conversa entre les presidentes de les dues entitats en l'àmbit nacional, Muriel Casals i Carme Forcadell, sobre el procés sobiranista i la viabilitat d'una Catalunya independent.

Les dues protagonistes també analitzen el grau de col·laboració de les dues institucions que encapçalen. A més, parlen del paper que ha tingut la societat civil des de la manifestació contra la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut, el juliol del 2010.

Malgrat això, les dues coincideixen a destacar que són les institucions polítiques les responsables de prendre decisions que tirin endavant el procés. La presentació, a la qual assistiran tant March com les dues presidentes, tindrà lloc a la Casa de Cultura a dos quarts de vuit del vespre i l'entrada és gratuïta. L'aforament és limitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.