L'ANC ampliarà la seva presència a les àrees perifèriques per recollir més vots


Temes relacionats

Els santcugatencs demanen la independència amb la campanya de l'ANC (11/gen/14)

La CUP s'afegeix a la recollida de signatures a favor de la independència (10/gen/14)


  • Comparteix:

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) reforçarà la seva presència a les zones perifèriques de Sant Cugat per seguir recollint vots a favor de la independència de Catalunya. La branca local de l'ANC ha pres aquesta decisió després de rebre 'una molt bona resposta' als districtes de la campanya 'Signa un vot per a la independència', que aquest cap de setmana ha fet una recollida massiva de vots amb un ampli desplegament per tota la ciutat.

Prop de 125 voluntaris s'han desplegat aquest cap de setmana amb 12 punts a Sant Cugat, als districtes i a Valldoreix en la campanya de l'ANC, que s'ha desenvolupat a àmbit nacional. La iniciativa ha consistit en una recollida massiva de vots per sol·licitar als càrrecs electes que celebrin la consulta. En cas que el govern espanyol ho impedeixi, sol·licita al Parlament que proclami la independència de Catalunya amb una declaració unilateral.

Per primera vegada, la branca local de l'ANC ha instal·lat parades al centre comercial de Mira-sol i a Volpelleres en una campanya que els ha permès detectar una àmplia demanda de la seva presència als districtes. Per això, l'entitat ubicarà noves parades en aquestes zones en les properes accions previstes per seguir recollint vots, segons el responsable de la iniciativa a Sant Cugat, Vicenç Alegre.

Vicenç Alegre

Hem pogut veure que hi ha punts importants on fins ara no havíem fet recollides, com a Mira-sol i a Volpelleres.


La branca local de l'ANC no ha precisat la xifra de vots obtinguts a Sant Cugat aquest cap de setmana, ja que les dades generals es donaran a conèixer quan es posi punt final a la campanya, el dia de la celebració de la consulta. Tot i això, Alegre ha destacat la 'bona resposta' dels santcugatencs en la recollida massiva de vots.

Vicenç Alegre

Des de Sant Cugat fem una bona valoració. Hi ha hagut una gran participació, amb col·legis pràcticament desbordats.


La campanya es va engegar el juny de l'any passat i Sant Cugat va participar-hi en una prova pilot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.