Dones amb iniciativa espera que la societat aturi la nova llei de l'avortament


Temes relacionats

Vagi-se'n Sr. Gallardon (13/gen/14)


  • Comparteix:

La vicepresidenta del govern espanyol i el ministre espanyol de Justícia en una compareixença el desembre passat / Foto: ACN

La vicepresidenta del govern espanyol i el ministre espanyol de Justícia en una compareixença el desembre passat / Foto: ACN

La secció local d'ICV de Dones amb iniciativa espera que la pressió social i les mobilitzacions en contra de la reforma de la Llei de l'avortament facin tirar enrere la modificació proposada pel ministre espanyol de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón. L'entitat aposta per mantenir el dret a l'avortament amb polítiques d'informació i divulgació.

Una de les membres de Dones amb iniciativa, Montserrat Español, lamenta que el govern espanyol es dediqui a preservar els embarassos sense proposar solucions a com es mantindran els nens i nenes que neixin amb deficiències i les joves que es quedin embarassades accidentalment.

Montserrat Español

Si hi ha nens o nenes que neixin amb deficiència, qui els atendrà? O qui atendrà les nenes joves que es queden embarassades?


Español ha recordat que ella mateixa ja va lluitar fa 30 anys per una llei que defengués l'avortament i es va aconseguir, i ha afirmat que aquesta nova normativa suposa un retrocés. Dones amb iniciativa té en marxa una campanya contra aquesta llei i la seva membre confia que la pressió social aturi aquesta reforma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.