Els alcaldes de 4 municipis demanen a Recoder i la resta d'alcaldes que es posicionin sobre la divisió de la comarca


  • Comparteix:

Els alcaldes signants són JuanParralejo, Cesar Arrizabalaga, José Antonio Robles i  José Luís Jimeno.

Els alcaldes signants són JuanParralejo, Cesar Arrizabalaga, José Antonio Robles i José Luís Jimeno.

Els alcaldes de Barberà del Vallès, Badia, Montcada i Reixac, i Ripollet demanen la unitat de la comarca ja que consideren que la disgregació del Vallés Occidental només perjudicaria els interessos econòmics dels 23 municipis que la integren. Els quatre alcaldes demanen a Lluís Recoder i la resta de municipis que es pronunciïn sobre quina posició prenen davant el debat obert per Terrassa d'encapçalar una nova divisió comarcal.

Els quatre alcaldes han consensuat un manifest on expressen la seva convicció que la disgregació de la comarca només provocarà perjudicis econòmics.

Segons ha explicat l’alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, la divisió ja ha perjudicat prou els interessos de la comarca en temes vitals com ara a l’hora de posar-se d’acord per reclamar que es resolgui el dèficit endèmic d'infraestructures:

Joan Parralejo

És un debat estèril que no interessa els ciutadans i que només ens perjudica.


Els alcaldes, tot i reconèixer l'existència d'una àrea d’influència de Terrassa, una de Sabadell i la del sud de la comarca, demanen que es tanqui d’una vegada per totes el debat sobre la decisió comarcal ja que asseguren que la discrepància permanent no beneficia en absolut el conjunt dels municipis que la componen.

Demanen a Lluís Recoder i la resta d'alcaldes de cadascun dels 23 municipis del Vallès Occidental que expressin quina és la seva posició sobre la comarca i que es posicioni sobre si volen quedar-s’hi o volen obrir la via de la segregació.

Parralejo ha volgut aclarir que no es tracta d'un tema del color polític dels municipis, sinó que la demanda es fa pensant en el bé dels ciutadans:

Joan Parralejo

Som tots municipis del mateix color polític, igual que Terrassa i Sabadell. No es tracta de reticències polítiques.


Es demana que els municipis es posiicionin sobre la divisió de la comarca en el transcurs d’aquest mes per traslladar la decisió a la Generalitat perquè sigui tinguda en compte en la futura ordenació territorial de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.