ERC celebra la inclusió de part de les seves al·legacions al Pla de Mobilitat


Temes relacionats

Aprovat l'expedient d'al·legacions del Pla de Mobilitat (20/gen/14)


  • Comparteix:

Els republicans demanen que es faciliti l'accés a l'institut Leonardo da Vinci

Els republicans demanen que es faciliti l'accés a l'institut Leonardo da Vinci

ERC es mostra satisfeta per l'acceptació de part de les seves al·legacions al Pla de Mobilitat, que s'han aprovat aquest dilluns al ple. El text ha incorporat les propostes de millorar l'accessibilitat per a vianants i bicicletes a l'institut Leonardo i millorar la situació del transport públic dins el sistema tarifari integrat.

L'aposta d'ERC s'ha centrat en l'àmbit de la bicicleta apostant per millorar l'accés amb aquest mitjà de transport a l'institut Leonardo da Vinci, proposta que s'ha inclòs en el futur Pla de Mobilitat. Amb tot, el partit, que no té representació al ple, no ha vist aprovada la idea de crear una xarxa d'aparcaments gratuïts per a bicicletes de gestió municipal.

La presidenta de la formació, Mireia Ingla, s'ha mostrat satisfeta pels punts que s'han introduït però ha dit que el seu partit seguirà lluitant per les propostes que s'han quedat fora.

Mireia Ingla

N'estem satisfets i ens alegrarem quan es tirin endavant. Penso que les que no s'han aprovat també volen que la ciutat sigui més sostenible, però no defallirem.


Altres iniciatives que s'han aprovat és aplicar també la zona verda a Can Cabassa per facilitar l'aparcament veïnal davant la presència de la UIC i l'idcSalut Hospital General. El consistori també tirarà endavant instar l'Autoritat del Transport Metropolità perquè Sant Cugat no pateixi un 'greuge' en l'actual sistema tarifari integrat, ja sigui mitjançant la inclusió del municipi a la zona 1 o amb el sistema de quilometratge.

ERC no ha vist prosperar, però, la creació d'una zona vermella, és a dir, de zones d'estacionament limitat i gratuït a tocar d'equipaments públics, com ara els CAP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.