El PP fa pinya a la convenció i emplaça Mas a seguir Galícia en temes identitaris


  • Comparteix:

Feijóo, durant la convenció del PP aquest divendres / Foto: ACN

Feijóo, durant la convenció del PP aquest divendres / Foto: ACN

El president del PP, Jordi Carreras, emplaça el president Mas a 'seguir l'exemple de Galícia' en temes identitaris i a demostrar que 'Catalunya pot conviure amb Espanya'. Carreras i la resta de regidors populars han assistit aquest divendres, amb una quinzena de membres locals del partit, a la convenció 'Junts sumem' que el PP ha celebrat a Barcelona.

De les intervencions dels primeres espases del PP, el president local, Jordi Carreras, ha destacat les paraules del president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo. El president gallec ha fet una crida a la Catalunya 'intel·ligent i prudent' per frenar el sobiranisme.

Una idea que subscriu Carreras que ha afegit que el president Mas ha de 'prendre nota' del cas gallec i demostrar que 'Catalunya pot conviure amb Espanya' sense renunciar a la seva identitat.

Jordi Carreras

Galícia potencia la seva personalitat i llengua i això no li impedeix conviure amb Espanya. Aquesta és la tesi del PP. I en el cas de Galícia està plasmada.


A la convenció popular, la secretària general del PP, Maria Dolores de Cospedal ha acusat Mas i ERC de mentir per no explicar que 'una Catalunya independent 'naixeria en fallida'. La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho ha erigit el PP com 'el partit que evitarà que Catalunya surti d'Espanya'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.