Més de 4.500 santcugatencs signen a favor de la independència


Temes relacionats

L'ANC ampliarà la seva presència a les àrees perifèriques per recollir més vots (12/gen/14)


  • Comparteix:

La propera recollida de vots per a la independència a la ciutat serà el 22 i 23 de març

La propera recollida de vots per a la independència a la ciutat serà el 22 i 23 de març

La campanya 'Signa un vot per la Independència' de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha aconseguit a Sant Cugat 4.556 adhesions en dos dies. El recompte correspon a la marató celebrada l'11 i 12 de gener passats, que a la ciutat va desplegar 12 punts de recollida de signatures.

La campanya s'empara en el dret de petició individual per sol·licitar als càrrecs electes que celebrin la consulta. En cas que el govern espanyol ho impedeixi, sol·licita al Parlament que proclami la independència de Catalunya amb una declaració unilateral.

Davant la bona acollida de la proposta a Sant Cugat, l'organització prepara una nova recollida de signatures. De fet, el responsable de la iniciativa a la ciutat, Vicenç Alegre, ha recordat que queda molt camí per recórrer pel que fa al procés sobiranista.

Vicenç Alegre

Busquem els vots de la gent que ha votat sí als partits sobiranistes. També treballem per buscar els vots de la gent indecisa. Encara queda un espai per recórrer important.


Alegre ha avançat que la propera recollida d'adhesions per a la campanya 'Signa un vot per la Independència' a la ciutat serà el 22 i 23 de març. Durant la marató celebrada l'11 i 12 de gener es van recollir a Catalunya prop de 235.000 signatures, 29.000 de les quals al Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.