Alexandre: 'L'informe de García-Margallo és un inventari de victimisme espanyol'


  • Comparteix:

Víctor Alexandre és col·laborador habitual de Cugat.cat

Víctor Alexandre és col·laborador habitual de Cugat.cat

L'escriptor Víctor Alexandre afirma que l'informe enviat pel ministeri d'Afers Exteriors a les seves ambaixades per explicar el procés sobiranista és un 'inventari de víctimisme espanyol'. El document esmenta un article d'Alexandre, que ha dit a Cugat.cat que l'acció denota que el govern espanyol 'no sap de què parla' i que va a remolc de Catalunya.

Alexandre ha destacat que aquest manual de gairebé 200 pàgines, publicat aquest dilluns el diari 'Ara', és la resposta a la carta enviada als principals líders europeus i mundials pel president Mas.

L'escriptor valora que hagi canviat la tradicional tendència que feia que els catalans anessin a remolc de les accions espanyoles i que actualment es doni la situació inversa. L'autor ha ressaltat el fet que s'utilitzi un article seu de 2010 al 'Singular Digital', quan, afirma, la Catalunya del 2014 no té res a veure amb la de fa quatre anys.

Alexandre ha explicat que aquest manual d'ús del cos consular denota les dificultats dels ciutadans de l'Estat espanyol per entendre el que està succeint a Catalunya. Segons el santcugatenc, indica una 'pobresa intel·lectual escandalosa' i és un 'inventari de victimisme espanyol'.

Víctor Alexandre

El fet d'enviar-los un manual d'instruccions denota que no saben de què estan parlant i aquest recull de textos és un inventari de victimisme.


El columnista ha afirmat no acabar d'entendre l'objectiu del manual perquè 'el conflicte és dins l'Estat espanyol' i no fora. Per tant, considera que aquest manual d'instruccions no tindrà cap utilitat i recomana gastar l'energia en coses més positives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.