El PP reclama més rigor a l'Ajuntament en la concessió d'ajudes a entitats


  • Comparteix:

Carreras és president del PP

Carreras és president del PP

El PP demana a l'Ajuntament més rigor en la concessió de subvencions a les entitats, assegurant-se que aquestes acrediten la seva vigència legal. Segons el partit, hi ha diverses associacions que han rebut ajudes municipals estant en situació irregular, la qual cosa, diu el PP, suposa un greuge comparatiu cap a altres col·lectius que respecten la normativa.

A través d'una moció, el PP instarà l'equip de govern a fer les accions necessàries perquè les subvencions a entitats només s'atorguin a aquelles que puguin demostrar la vigència de la seva representativitat al Registre d'Associacions de la Generalitat i al registre municipal.

Segons els populars, actualment l'Ajuntament no s'assegura que els col·lectius que demanen una ajuda compleixin amb tots els preceptes legals de funcionament. El portaveu del PP, Jordi Carreras, afirma a Cugat.cat que 'els consta' l'existència de diverses entitats que en situació irregular han aconseguit subvencions.

Carreras, que no ha volgut dir el nom d'aquestes associacions, demana més rigor al consistori en la concessió d'ajudes per evitar greuges comparatius.

Jordi Carreras

No et diré els noms però hi ha algunes entitats que no estan en ordre. Per un costat demanem tenir cura dels diners públics i per l'altre que no hi hagi greuges comparatius entre les entitats.


La moció popular, que el PP defensarà al ple de febrer, sol·licita a les associacions i entitats beneficiades per subvencions municipals que es troben en situació irregular que es regularitzin el més aviat possible si volen optar novament a una ajuda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.