El PSC veu amb bon ulls el candidat a les eleccions europees


  • Comparteix:

Javi López / Foto: ACN

Javi López / Foto: ACN

L'agrupació local del PSC tanca files entorn el candidat a les eleccions europees Javi López, elegit aquest dissabte en un procés de primàries obert als militants i simpatitzants. Una seixantena d'afiliats santcugatencs ha votat en aquest procés, que el PSC ha convocat per primera vegada per triar el seu candidat a les llistes per a eleccions europees.

L'executiva local considera Javi López el candidat 'idoni'. El secretari d'Organització del PSC, David Gutiérrez, ha destacat la joventut i trajectòria de López, que ha aconseguit el 68'74% dels vots totals emesos.

David Guitérrez

Té unes grans capacitats polítiques i amb una trajectòria important a àmbit mundial i europeu.


El també primer secretari de la Joventut Socialista s'ha imposat a Eliana Camps, que ha sumat el 28'89% dels vots. De fet, la candidatura de Camps ha denunciat irregularitats en el procés per elegir el candidat a incorporar-se a les llistes socialistes per a les eleccions europees del maig, tot i que l'agrupació local no ha volgut valorar aquesta polèmica.

Les primàries del PSC per a les eleccions europees han obtingut un 9'12% de participació dels afiliats al partit. En el cas de Sant Cugat, a la seu local s'han registrat 42 vots, tot i que l'executiva té constància que van votar una seixantena de militants i simpatitzants locals, ja que es podia exercir el vot a altres punts. Davant aquestes xifres de participació, el PSC de Sant Cugat espera poder incrementar-les de cara a propers processos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.