El PP vol que la ciutat reclami al govern solucionar la manca d'efectius de bombers


Temes relacionats

Bombers atribueix part de la manca d'efectius a l'actitud dels sindicats (31/gen/14)

El parc de Bombers Rubí-Sant Cugat està sota mínims, segons CCOO (28/gen/14)

Interior defensa que els efectius mínims al parc dels Bombers estan garantits ( 2/des/13)


  • Comparteix:

El PP se solidaritza amb la situació del parc de Bombers de Sant Cugat / Foto: Gencat.cat

El PP se solidaritza amb la situació del parc de Bombers de Sant Cugat / Foto: Gencat.cat

El PP instarà la Generalitat a adoptar les mesures necessàries per posar fi a la manca d'efectius amb què es troba el Parc de Bombers Rubí-Sant Cugat, que actualment funciona amb quatre treballadors de guàrdia per torn. La formació sol·licita que l'Ajuntament doni suport a les reivindicacions dels bombers del parc i requereixi al govern dotar-lo dels equipaments i vehicles necessaris pel bon funcionament del servei.

El PP ja va mostrar la seva preocupació al ple de novembre, durant el torn de precs i preguntes, per la situació del parc de bombers que dóna servei a la nostra ciutat. Ara, de cara al ple de febrer, el partit presentarà una moció perquè el consistori faci una declaració de suport als treballadors del servei, que té una manca d'efectius.

Aquest dèficit de treballadors, reconeguda per la mateixa Generalitat, ha portat els populars a reclamar també al govern que faci el possible per garantir el bon funcionament del servei. El portaveu del PP, Jordi Carreras, considera que la Generalitat no es pot desentendre d'un servei bàsic.

Jordi Carreras

Demanem que es posin els mitjans perquè el servei de Bombers estigui en les condicions mínimes.


El PP considera que la situació actual del parc de Bombers de Sant Cugat impedeix als treballadors complir amb la seva tasca de forma efectiva.

En declaracions a Cugat.cat, la direcció general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments va admetre la manca d'efectius en moments puntuals, però va vincular-la a l'actitud dels sindicats amb els quals negocien noves condicions laborals.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.