L'equip de govern estudiarà una solució definitiva per a la mobilitat a El Pinar


Temes relacionats

El PSC demana a l'equip de govern una solució per a la mobilitat a El Pinar (11/feb/14)


  • Comparteix:

La zona de l'escola El Pinar / Foto: Google Maps

La zona de l'escola El Pinar / Foto: Google Maps

L'equip de govern suspendrà les llicències d'obres a la zona de l'escola El Pinar per poder abordar la solució 'definitiva' a la mobilitat en aquest àmbit. Així ho ha defensat el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, que ha avançat que els canvis en el planejament han de servir per garantir la seguretat dels alumnes del centre i la lliure circulació dels veïns a totes les hores.

D'aquesta manera, Casajoana respon les peticions del PSC, que ha reclamat a l'equip de govern en el termini d'un mes una solució consensuada per als problemes de mobilitat en el carrer del Canal de la Mànega, originats per l'estretor de la via.

Casajoana ha advertit que és un tema que cal estudiar i per això l'equip de govern porta a aprovació del ple de dilluns la suspensió de les llicències en aquest àmbit. El regidor ha explicat que l'objectiu és trobar una solució 'definitiva' a la mobilitat, tenint en compte les afectacions en la vialitat que determina el PGM.

Pere Casajoana

Es fa aquesta suspensió per estudiar, d'acord amb les afectacions que determina el PGM, quines han de ser les noves afectacions que permetin convertir en nova vialitat els espais o quina és la solució per a la mobilitat.


Per solucionar la mobilitat en aquesta zona, caldrà una modificació del planejament i dur a terme obres. Casajoana ha explicat que la solució passa per ampliar les voreres i la zona d'encotxament amb l'objectiu de garantir la seguretat i permetre la doble circulació de la via.

Pere Casajoana

Ampliar les voreres i la zona d'encotxament i fer-ho d'una manera molt segura que permeti mantenir la doble circulació del carrer del Canal de la Mànega.


El responsable d'Urbanisme calcula que el global de l'operació s'allargarà fins l'estiu del 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.