Nova Esquerra Catalana renova càrrecs a l'assemblea general amb presència local


  • Comparteix:

Ernest Maragall és l'actual president de Nova Esquerra Catalana / Foto: ACN

Ernest Maragall és l'actual president de Nova Esquerra Catalana / Foto: ACN

El santcugatenc i soci fundador de Nova Esquerra Catalana (NECat), Àlvar Roda, es presenta al consell que s'elegirà aquest dissabte en la 3a assemblea nacional de la formació. Un altre santcugatenc, Josep Maria Balcells, que forma part de l'actual consell, no es presentarà a la renovació 'per donar pas a les noves generacions'.

Àlvar Roda ha explicat que l'assemblea d'aquest dissabte comptarà amb ponències sobre la política, la recuperació econòmica, la participació ciutadana i Europa. A més, s'elegiran els nous membres del consell, al qual opta Roda.

Àlvar Roda

Fins ara no estava al consell, només com a soci fundador. S'ha d'elegir el consell i el president que formen 25 membres, i n'hi ha 30 propostes o candidatures.


De la seva banda, el fins ara membre del consell de Nova Esquerra Catalana el santcugatenc Josep Maria Balcells no es presentarà a la reelecció. Balcells ha explicat que cal cedir el pas a les generacions més joves.

Josep Maria Balcells

Com a membre del consell, en aquests moments no em presento. Els més grans hem de deixar pas a les noves generacions i mirar que surti gent que pugui participar activament i amb lideratge.


Al consell també es presenta el florestà Jordi Angusto. NECat compta actualment amb uns 300 militants. La voluntat de la formació és unificar partits d'esquerra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.