NECat vol presentar-se als comicis municipals amb formacions d'esquerres


Temes relacionats

Nova Esquerra Catalana renova càrrecs a l'assemblea general amb presència local (22/feb/14)


  • Comparteix:

El santcugatenc Àlvar Roda, nou membre del consell de Nova Esquerra Catalana (NECat)

El santcugatenc Àlvar Roda, nou membre del consell de Nova Esquerra Catalana (NECat)

Nova Esquerra Catalana (NECat) ha avançat a Cugat.cat que vol presentar-se a les properes eleccions municipals a Sant Cugat amb una candidatura que aglutini diferents formacions de l'esquerra catalanista. Precisament, els santcugatencs Àlvar Roda i Jordi Angusto han estat elegits aquest dissabte membres del Consell General de la formació, en la tercera Assemblea Nacional, celebrada a Barcelona.

El partit també es presentarà a les eleccions europees. El seu objectiu és aconseguir acords amb formacions de l'esquerra catalanista.

A més, el membre fundador de Nova Esquerra Catalana (NECat) Àlvar Roda ha explicat que la voluntat de la formació és presentar-se a la ciutat a les eleccions municipals del 2015 juntament amb altres partits per poder constituir 'una candidatura que pugui tenir opcions'.

Àlvar Roda

Creiem que a les municipals de Sant Cugat hem de fer un gran esforç perquè hi hagi una unió d'esquerra. Creiem que hi pot haver una alternativa d'esquerres al govern de CiU.


Tant Àlvar Roda com Jordi Angusto formen part del nou Consell General de la formació, que s'ha renovat aquest dissabte.

L'economista i membre del Consell General de NECat, Jordi Angusto, ha explicat que amb l'assemblea d'aquest dissabte el partit ha eliminat la figura del president, anteriorment ocupada per Ernest Maragall. Segons Angusto, serà el Consell General el que, a partir d'ara, elegeixi el secretariat, els portaveus i els candidats a caps de llista dels diferents comicis.

Jordi Angusto

Veníem d'un naixement personalista sota la figura d'Ernest Maragall i ara volem potenciar l'equip. Plantegem un consell que es reuneix aquest dijous per triar qui serà secretari, portaveu, etc.


Nova Esquerra Catalana (NECat) va néixer l'11 de setembre del 2012 de la mà de l'exconseller d'Educació Ernest Maragall, que va impulsar aquesta nova formació. El partit aposta per una nova Catalunya socialdemòcrata i independent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.