Calderon, Pros i Bea reclamen la retirada de les noves tarifes del transport


  • Comparteix:

La declaració s'ha fet arribar a l'ATM / Foto: CUP

La declaració s'ha fet arribar a l'ATM / Foto: CUP

El regidor d'ICV-EUiA Joan Calderon i els regidors de la CUP Guim Pros i Ignasi Bea s'han sumat a la plataforma de càrrecs electes contra la pujada de preus al transport públic, que agrupa regidors de diferents municipis de l'Àrea Metropolitana. El col·lectiu ha fet arribar una declaració a l'Autoritat del Transport Metropolità on reclama la retirada de les noves pujades i l'obertura de converses per fixar nous preus.

La plataforma, a la qual s'han adherit Joan Calderon, Guim Pros i Ignasi Bea, reuneix un centenar de regidors i alcaldes de les formacions d'ICV-EUiA, la CUP i les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV). Aquests partits s'han dirigit a l'organisme responsable del transport públic a través d'un document que reclama un nou model de transport assequible per a la majoria dels seus usuaris i denuncia l'opacitat dels organismes directius de l'àmbit.

La petició s'emmarca dins la campanya ciutadana Stoppujades que reclama la congelació de preus a tarifes de l'any passat en considerar que les actuals converteixen el transport públic en inassequible per gran part dels seus usuaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.