A. Hernández (Vox): 'El PP és un partit ineficient que diu una cosa i en fa una altra'


Temes relacionats

Ariadna Hernández, presidenta del consell nacional del partit de Mario Conde (14/abr/13)


  • Comparteix:

Vidal-Quadras, acompanyant Hernández en l'acte de presentació de VOX / Foto: VOX

Vidal-Quadras, acompanyant Hernández en l'acte de presentació de VOX / Foto: VOX

La santcugatenca Ariadna Hernández atribueix a la 'inoperància' de Sociedad Civil y Democracia (SCD) i a la 'ineficiència' del PP el seu pas a Vox, la nova formació de Vidal-Quadras, després d'haver format part d'aquests dos partits. Hernández, que assumirà aquest divendres la coordinació a la demarcació de Barcelona, afirma que la manca de coherència del PP entre 'el que diu i el que fa' comportarà la fuga dels seus votants.

Hernández va abandonar el PP decebuda amb la seva praxi política i lamenta que SCD, liderada per l'exbanquer Mario Conde, no hagi arribat a quallar perquè es feia difícil transmetre a la societat les seves idees de renovació. Aquesta situació ha portat Hernández a buscar una nova formació com Vox, liderada per persones com Aleix Vidal-Quadras, que Hernández considera conseqüents des de fa molts anys.

Ariadna Hernández

A més de ser de centre-dreta és un partit reformista que vol un canvi radical de l'estructura de l'Estat.


Hernández, que va ser membre de l'executiva del PP local i assessora del grup municipal, ha criticat aquest partit perquè la seva pràctica, diu, no es correspon amb el seu ideari polític. La santcugatenca, que també va formar part de Noves Generacions a la ciutat, ha destacat que aquesta manca de coherència està provocant que membres i votants del partit l'abandonin per formacions com Vox.

Ariadna Hernández

El PP és un partit de centre-dreta però que no és eficient. Una cosa és el que diuen sobre el paper i l'altra, el que fa realment.


Segons el seu web, Vox és un projecte recentment constituït que vol ser una alternativa a la 'partitocràcia' del PP i del PSOE a àmbit estatal, regenerar la democràcia, acostar la política a la ciutadania i defensar la unitat de l'Estat espanyol. El seu primer test electoral seràn les eleccions europees d'aquest mes de maig.

El vicepresident del Parlament Europeu i expresident del PPC, Aleix Vidal-Quadras, l'exdiputat del PP basc Santiago Abascal i l'exfuncionari de presons segrestat per ETA José Antonio Ortega Lara són altres membres destacats de la nova formació. Dissabte de la setmana vinent, Vox celebra a Madrid l'assemblea extraordinària inaugural on els afiliats podran ratificar el nou president, el secretari general i el comitè executiu provisional i es podran presentar les primeres candidatures per les eleccions europees.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.