Eulàlia Vintró (ICV) convida els santcugatencs a fer fora el PP i dur a terme una regeneració democràtica


  • Comparteix:

Lali Vintró ha estat diputada per ICV al Parlament.

Lali Vintró ha estat diputada per ICV al Parlament.

L'exdiputada Eulàlia Vintró ha estat la convidada d'honor en l'acte de campanya que la secció local d'Iniciativa per Catalunya Verds ha celebrat a la ciutat. El portaveu de la secció local del partit, Xavier Boix, s'ha mostrat convençut que a les eleccions del 14 de març les esquerres seran decisives.

Membre històrica del PSUC, exdiputada al Parlament i extinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, actualment retirada de la política, Eulàlia Vintró ha donat suport a la candidatura d'Iniciativa. Davant d'unes 50 persones, Vintró ha esbossat una crítica a la política del Partit Popular, que ha qualificat de 'pitjor herència del franquisme', i ha dit que cal una regeneració ètica.

Eulàlia Vintró

Cal una regeneració política, ètica i de comportaments.


Per la seva banda, Xavier Boix ha destacat el creixent interès dels sanctugatencs per la formació d'Iniciativa per Catalunya Verds, procés que, ha assegurat, ja es va iniciar durant les darreres eleccions municipals, en què la formació va passar de dos a tres regidors.

Xavier Boix

Iniciativa per Catalunya està fent el seu espai a Sant Cugat, cosa que ja va començar durant el procés municipal.


Crític amb la posició del PSOE de no governar si no obté més vots que el PP, Xavier Boix ha reivindicat la necessitat que l'esquerra sigui plural, i ha negat que hi hagi cap confrontació entre les diferents formacions d'esquerra.

Xavier Boix

No hi ha divisió a l'esquerra, com s'ha reflectit a les eleccions municipals i autonòmiques. Iniciativa pujarà, particularment a Sant Cugat.


Durant l'acte també ha intervingut el membre d'Esquerra Unida i número 30 de la llista per Barcelona, Alfons Salmerón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.