ERC elegeix Èric Gómez com un dels candidats per a la llista de les europees


  • Comparteix:

Èric Gómez i Mireia Ingla en una imatge d'arxiu

Èric Gómez i Mireia Ingla en una imatge d'arxiu

El santcugatenc Èric Gómez ha estat elegit candidat per formar part de la llista d'ERC de les eleccions europees, que tindran lloc el 25 de maig. El partit ho ha decidit aquest diumenge al Congrés de la Regió Metropolitana de Barcelona, en què també s'ha elegit la santcugatenca Mireia Ingla com a vicepresidenta de la Regió Metropolitana.

Gómez és un dels 10 candidats a les eleccions al Parlament europeu en representació de la Federació Regional Metropolitana. La seva posició a la llista es decidirà en el proper Consell Nacional d'ERC, en què s'ordenaran tots els representants de les diferents federacions del partit. El candidat santcugatenc ha explicat que un dels seus objectius és aconseguir una àmplia participació en els comicis. Des d'ERC, també volen 'demostrar que Catalunya vol formar part d'Europa', tal com ha subratllat Gómez.

Èric Gómez

Cal que la població vagi a votar i demostrem a Europa que Catalunya vol esdevenir un nou estat.


El congrés d'aquest diumenge ha tingut la participació de prop de 200 persones, de les quals una vintena eren militants de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.