Villaseñor veu factible una candidatura unitària d'esquerres per a les municipals


Temes relacionats

Villaseñor serà el cap de llista del PSC a les eleccions municipals (10/mar/14)

Villaseñor rep el suport de l'executiva del PSC com a candidat a les municipals ( 5/mar/14)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor serà proclamat candidat del PSC en unes setmanes

Ferran Villaseñor serà proclamat candidat del PSC en unes setmanes

Ferran Villaseñor, a l'espera de ser proclamat oficialment alcaldable del PSC, veu viable una candidatura d'esquerres de cara a les municipals que integri altres partits i moviments veïnals i socials. En roda de premsa, Villaseñor ha aprofitat per fer una crida a la unitat del partit i a construir un PSC amb gent que 'vulgui formar part del mateix projecte polític'.

Villaseñor ha explicat en roda de premsa que la seva candidatura s'ha acabat concretant com un 'acte de responsabilitat' davant el mal moment del partit i per la seva creença en la diversitat i en la pluralitat que, creu, ha de tenir el PSC.

Villaseñor ha explicat, però, que el punt decisiu per tirar endavant la seva candidatura ha estat el convenciment que cal una conjunció de les forces d'esquerra que presentin un model alternatiu de ciutat a CiU. Per aquest motiu, Villaseñor ofereix una 'mà estesa i sincera' amb la intenció no només de sumar sigles polítiques, sinó d'implicar també els moviments veïnals i socials.

Ferran Villaseñor

L'objectiu no és sumar sigles però hem d'articular altres moviments veïnals i socials al voltant d'una idea d'esquerres.


L'actual portaveu del PSC confia que si no es produeix aquest acord global aquestes formacions d'esquerres pactin aspectes programàtics comuns.

Villaseñor també ha apel·lat a la unitat del seu partit. En referència als 'moments complicats' que va viure el PSC arran de les primàries que el van enfrontar el 2011 a Jordi Menéndez, Villaseñor ha emplaçat l'agrupació a remar en la mateixa direcció des de la diversitat d'opinió.

Ferran Villaseñor

El que cal és que en moments complicats tots remem i formem part del mateix projecte polític. Necessitem una agrupació unida i amb gent que tingui ganes de formar part d'un conjunt.


L'assemblea de proclamació oficial de la candidatura està prevista per a finals de mes o principis d'abril. A partir de llavors es constituirà el comitè de campanya, es redactarà el programa electoral i es confeccionarà la llista electoral. El seu funcionament i desenvolupament estaran condicionats als possibles acords que es puguin pactar amb altres forces polítiques i socials i amb la intenció personal de Villaseñor d'obrir l'elecció d'aquesta llista i el programa a qui vulgui implicar-se amb aquest projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.