Rebutjada la moció del PP contra la cessió de dades del padró per a la consulta


Temes relacionats

El PP no vol que l'Ajuntament cedeixi el padró a la Generalitat per al 9N ( 5/mar/14)


  • Comparteix:

El ple ha rebutjat una moció preventiva del PP contrària a cedir les dades per a la consulta sobiranista

El ple ha rebutjat una moció preventiva del PP contrària a cedir les dades per a la consulta sobiranista

El ple ha rebutjat la moció del PP per garantir el tractament i la custodia de les dades del padró municipals per evitar-ne la seva cessió per a la consulta sobiranista del 9 de novembre. Tots els grups municipals han criticat el caràcter preventiu d'aquesta moció i tots ells, tret del PSC que s'ha abstingut, hi han votat en contra.

El regidor del PP Álvaro Benejam ha destacat que aquesta moció s'ha preparat amb relació, diu, a la previsible petició de les dades del padró per tirar endavant la consulta del 9 de novembre anunciada pel president de la Generalitat, Artur Mas.

Álvaro Benejam

És una actitud preventiva perquè parla d'una situació que creiem que es pot produir davant la consulta que es vol fer el proper novembre.


La regidora d'Atenció Ciutadana, Joana Barbany, ha lamentat que la moció hagi comportat un debat innecessari, amb més càrrega política que jurídica, i l'ha titllat de 'clarament partidista'.

Joana Barbany

Té un clar enfocament partidista i actuar preventivament és fer el ridícul.


El PSC, que s'ha abstingut, ha explicat que no té cap sentit el text perquè ara mateix no hi ha cap demanda d'aquestes dades. Per aquest motiu, ha explicat que no entrarà en el 'joc' del PP.

ICV-EUiA ha explicat que si cal cedir les dades per a la consulta, se cediran. Amb l'objectiu, remarquen els ecosocialistes, de conèixer l'opinió de la ciutadania sobre el seu futur polític.

CUP ha ressaltat que la moció vol impedir la cessió de les dades per a la consulta i l'ha atribuïda a la manca d'arguments polítics del PP en contra de la votació sobre el futur de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.