La uaSC vol un 'veritable' procés participatiu al Pla d'asfaltat de la Floresta


Temes relacionats

La Floresta demana a l'Ajuntament que escolti els veïns sobre el Pla d'Asfaltat (23/mar/14)

El Pla d'asfaltat de la Floresta s'iniciarà a principis d'estiu del 2014 ( 7/des/13)


  • Comparteix:

El centre de la Floresta és un dels espais prevists per ser asfaltat

El centre de la Floresta és un dels espais prevists per ser asfaltat

La uaSC assegura que l'Ajuntament prepara el Pla d'asfaltat dels carrers de la Floresta sense un 'veritable' procés de participació ciutadana. La formació, sense presència al ple, afirma que el procés s'està fent amb presses per motius electoralistes perquè l'equip de govern, diu, està fent les reunions amb els veïns en paral·lel a la licitació i no prèviament com estava previst inicialment.

La plataforma veïnal destaca que els primers sorpresos per aquest canvi han estat els mateixos veïns. Segons la formació, dissabte passat al Casino de la Floresta els residents van demanar de manera majoritària que el consistori escoltés la veu dels florestans per assolir un ampli consens sobre el Pla d'Asfaltat.

El president de la uaSC, Jaume Massanés, ha explicat que en el darrer consell de barri es van prometre unes reunions amb els veïns de cada sector abans de començar la licitació i ara el consistori ha decidit fer les trobades en paral·lel a la licitació. Una mesura que Massanés no considera adequada per tenir un projecte ben definit i consensuat.

Jaume Massanés

Per arribar a un projecte ben definit primer s'ha de consensuar les necessitats que hi ha a cada zona de la Floresta i després fer el document tècnic per a la licitació.


La uaSC també manifesta la seva sorpresa perquè el projecte d'asfaltat no inclogui la recuperació de les 'històriques escales' del districte i tampoc incorpori les indicacions dels punts de sortida en cas d'incendi forestal ni tampoc s'estudiï la possibilitat d'aplicar un sol sentit a alguns dels carrers més estrets de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.