Promusa trasllada part dels pisos de venda de la Floresta al darrere del Monestir


Temes relacionats

Florestans proposen la masoveria com alternativa a la construcció de més pisos (19/jun/13)

S'estudia traslladar la promoció de Promusa de la Floresta a prop del centre (19/jun/13)

Promusa fa més fàcil l'accés a pisos públics en la seva propera promoció ( 2/feb/13)


  • Comparteix:

El consell de barri ha tingut lloc a la Casa de Cultura

El consell de barri ha tingut lloc a la Casa de Cultura

Promusa trasllada part de la promoció de pisos de venda que tenia previst construir a la Floresta al darrere del Monestir. Es tracta de 24 pisos que s'ubicaran a dos solars de la zona dels carrers de la Creu, Sant Llorenç i Orient. Les obres dels pisos, de tres habitacions, començaran a l'estiu i duraran un any i mig. El projecte inicial a la Floresta preveia la creació d'un total de 75 habitatges.

En la sessió del consell de barri Centre-Est d'aquest dimecres, el gerent de Promusa, Lluís Hosta, ha anunciat que part dels pisos de venda que estaven previst fer-se a la Floresta es construiran al darrere del Monestir. El trasllat es concreta en la creació de dues promocions de 12 pisos cadascuna, amb quatre plantes, la baixa destinada a botigues, que s'aixecarien a la zona dels carrers de la Creu, Sant Llorenç i Orient.

D'aquesta manera, l'equip de govern compleix l'anunci fet de reubicar el projecte d'habitatge públic de la Floresta al centre de la ciutat. No obstant això, el pla inicial previst al districte preveia un total de 75 habitatges de compra, 51 a l'avinguda de Verge de Montserrat i 24 al carrer d'Estel. Un projecte que es va 'congelar' el juny passat davant l'oposició veïnal pel cost ambiental que comportava la construcció, tal com ha recordat Lluís Hosta.

Lluís Hosta

El procés d'adjudicació ja es va engegar. La promoció de la Floresta es va reconduir per un tema de preservació ecològica.


Hosta ha afirmat que amb la instal·lació de botigues a la planta baixa dels edificis es dóna continuïtat a la vida comercial del barri.

Lluís Hosta

Hi haurà uns locals a la planta baixa. És important donar continuïtat al comerç en aquesta zona, que actualment està molt mort.


Les obres començaran durant l'estiu i la previsió és que estiguin acabades un any i mig més tard. En cas que els pisos no es venguin durant un temps prudencial entraran a l'estoc de lloguer, segons ha explicat Hosta a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.