La ciutat mostrarà tot el seu atractiu en el 'Sant Cugat Experience'


  • Comparteix:

Conesa ha avançat la 'Sant Cugat Experience' al programa 'Línia directa'

Conesa ha avançat la 'Sant Cugat Experience' al programa 'Línia directa'

L'Ajuntament i el sector privat s'alien per mostrar els actius turístics de la ciutat als santcugatencs i als visitants. Es tracta de 'Sant Cugat Experience', una iniciativa que omplirà la ciutat l'últim cap de setmana de maig i el primer de juny per mostrar l'oferta santcugatenca en l'àmbit de la restauració, el turisme, l'oci, el comerç i la cultura. Ho ha anunciat l'alcaldessa, Mercè Conesa, al 'Línia directa' de Cugat.cat, i serà la primera gran acció del Pla de Turisme.



Fer més visibles els actius turístics i d'oci que ofereix Sant Cugat. Aquesta és la intenció d'aquesta iniciativa que neix de l'aliança entre l'administració local i el sector privat per oferir un aparador de tot el que la ciutat pot oferir, tant als seus ciutadans com als visitants. Encara que no ha concretat els detalls del programa, l'alcaldessa ha avançat a Cugat.cat que el projecte té la implicació de les entitats comercials i empresarials, del Mercantic, del sector de les hípiques, el de la restauració i els hotels.

Mercè Conesa

Ho fem amb l'associació de comerciants, associació d'empresaris, les hípiques, el Mercantic, els restauradors, els hotels... Ens activem un cap de setmana per mostrar que es poden fer moltes coses sense sortir de Sant Cugat.


La voluntat és reivindicar el centre de la ciutat com a espai d'oci, compres, cultura i restauració. És a dir, reunir tot el potencial turístic local i donar-li una gran plataforma de difusió.

Les activitats del 'Sant Cugat Experience' començaran el divendres 23 de maig, amb un primer cap de setmana intens. La segona part de la iniciativa serà el cap de setmana següent, del 30 de maig a l'1 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.