El santcugatenc Èric Gómez, número 30 a les llistes d'ERC-NECat-Catalunya Sí


Temes relacionats

ERC elegeix Èric Gómez com un dels candidats per a la llista de les europees (10/mar/14)


  • Comparteix:

Gómez, en una roda de premsa, amb Mireia Ingla

Gómez, en una roda de premsa, amb Mireia Ingla

El secretari de política municipal de l'agrupació local d'ERC, Èric Gómez, forma part de les llistes a les eleccions europees en el número 30 de la candidatura d'ERC-NECat-Catalunya Sí. El consell nacional d'ERC ha aprovat aquesta aquest cap de setmana l'acord sobre la candidatura i la llista, encapçalada pel filòsof Josep-Maria Terricabras.

La candidatura té representació de tot l'àmbit dels Països Catalanas i incorpora la presència d'independents de Nova Esquerra Catalana i la plataforma Socialisme, Catalunya i Llibertat, encapçalada per Toni Comín.

De fet, la llista amb què la coalició concorre a les eleccions al Parlament Europeu, que tindran lloc el 25 de maig, compta amb el dirigent de NECat Ernest Maragall com a número 2, seguit dels republicans Jordi Solé i Elisabet Nebreda.

El santcugatenc Èric Gómez ha explicat que s'hi afegeix al número 30 amb la voluntat de defensar una Catalunya dins la Unió Europea i per transformar-la des de dins.

Èric Gómez

Estic molt content i il·lusionat per defensar que Catalunya ha de formar part de la Unió Europea i transformar-la.


En aquest sentit, Gómez considera que aquesta és la millor coalició possible, per davant de altres opcions que el partit ha descartat com l'acord amb CiU o Bildu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.