El PSC vol que l'equip de govern xifri les cases sense connexió al clavegueram


  • Comparteix:

El PSC fa una reclamació a l'àrea de Serveis Urbans

El PSC fa una reclamació a l'àrea de Serveis Urbans

El PSC vol que l'equip de govern quantifiqui quants habitatges no estan connectats a la xarxa de clavegueram i que actuï d'immediat en la solució d'aquests casos. Segons el partit, a la Floresta i les Planes existeixen aquest tipus de problemàtiques. El PSC ha entrat una instància sol·licitant intervenció municipal en un cas florestà pendent de resolució des de fa tres mesos.

Després que en un consell de barri de la Floresta un veí alertés que un habitatge no disposava de connexió al clavegueram, els socialistes volen posar el tema sobre la taula. De fet, segons ha explicat aquest dimarts en roda de premsa, el PSC s'ha personat al districte i ha comprovat 'in situ' que el propietari d'aquesta casa aboca les aigües residuals a un pou mort.

El PSC lamenta l'existència d'aquest cas tenint en compte, sosté, que l'Ajuntament té pendent la seva resolució des de mitjans de gener. És per això que la formació reclama a l'equip de govern a través d'una instància que quantifiqui quants casos com aquests es donen a la ciutat i intervingui ràpidament en la resolució dels mateixos, tal com diu el portaveu del PSC, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

És un cas que s'ha escapat: resolguem-ho immediatament. L'Ajuntament té l'obligació de resoldre-ho en el moment que ho sap.


Segons les informacions de què disposa el partit, Sant Cugat registra diversos casos d'habitatges sense connexió al clavegueram a la Floresta i les Planes. En aquest sentit la formació reclama a l'equip de govern el compliment del reglament de l'Entitat Metropolitana del Medi Ambient sobre abocament d'aigües residuals que marca com a obligatòria la connexió dels habitatges a les clavegueres.

D'altra banda, la formació té previst preguntar al ple quina és l'evolució del Pla de Millora Urbana de Can Borrull i com està resolent l'equip de govern el tema de les quotes, que segons els veïns són inassumibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.