La uaSC demana que la millora de les voreres tingui en compte els escocells


Temes relacionats

La uaSC proposa un pla d'actuació per millorar l'estat de les voreres ( 7/oct/13)


  • Comparteix:

La uaSC vol acabar amb situacions com aquesta / Foto: uaSC

La uaSC vol acabar amb situacions com aquesta / Foto: uaSC

La uaSC demana a l'Ajuntament i l'EMD que tapin els escocells de les voreres per millorar la seguretat i la mobilitat dels vianants. La formació d'independents, que no té representació al ple, continua amb aquesta petició reclamant l'adequació de les voreres de la ciutat com ja va fer a l'octubre proposant un pla de manteniment.

El partit vol que els escocells, el sots que voregen els arbres, es tapin de manera que les voreres guanyin amplitud. A més, el president de la uaSC, Jaume Massanés, ha explicat que una actuació com aquesta també milloraria altres situacions.

Jaume Massanés

A banda de la seguretat, facilita el pas de gent amb problemes de mobilitat. També evita l'acumulació de brossa i l'aparició de vegetació descontrolada i, per tant, minvaria l'ús d'herbicides.


Massanés ha recordat que altres municipis de l'entorn com Barcelona, Rubí i Ripollet ja han tirat endavant actuacions com aquestes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.