Bernat Gisbert, vocal de Comunicació, Joventut i Atenció a les Persones de l'EMD


Temes relacionats

Laura Baldoví deixa la vocalia de l'EMD a Bernat Gisbert (19/mar/14)


  • Comparteix:

L'acte ha tingut lloc a l'EMD de Valldoreix / Foto: Premsa EMD

L'acte ha tingut lloc a l'EMD de Valldoreix / Foto: Premsa EMD

Bernat Gisbert ha pres aquest dijous possessió del càrrec com a nou vocal de Comunicació, Joventut i Atenció a la Ciutadania de l'EMD de Valldoreix. Tots els partits han votat a favor que Gisbert assumeixi aquestes noves responsabilitats, en substitució de Laura Baldoví que deixa la vocalia per motius personals. Gisbert és, amb 27 anys, el vocal més jove que ha tingut l'entitat.

En un acte breu, celebrat en junta de veïns extraordinària, Gisbert s'ha convertit en el nou vocal de l'EMD, el més jove en la història de l'entitat amb 27 anys. El nou vocal ocupa la plaça d'UDC que havia deixat vacant Laura Baldoví dins el govern de CiU-Actuem.

Gisbert, periodista de formació, assumeix la cartera de Baldoví de Comunicació i altres que corresponen a altres companys de govern. És el cas de Joventut, fins ara assumida per Xavier Gavaldà, i Atenció a les Persones, responsabilitat que tenia Susanna Herrada. Amb relació a la cartera de Serveis Interns que assumia Baldoví, l'EMD reubicarà en breu aquesta responsabilitat, segons fonts de l'EMD de Valldoreix.

En declaracions a Cugat.cat, Gisbert s'ha mostrat molt satisfet amb el càrrec amb el qual vol treballar per als valldoreixencs en l'any que queda de mandat.

Bernat Gisbert

Sóc periodista i puc fer un bon favor a Valldoreix en aquest àmbit; en Joventut vull implicar-me i en Atenció a les Persones vull atendre el màxim nombre de peticions


Bernat Gisbert és membre de l'executiva local d'UDC i assessor del grup municipal de CiU a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.