Un cicle de conferències analitza la situació i el futur de Catalunya


  • Comparteix:

La catedràtica Victòria Camps participarà al cicle

La catedràtica Victòria Camps participarà al cicle

La Fundació Sant Cugat explorarà la situació actual de Catalunya i el seu futur amb el cicle de conferències 'Catalunya versus Catalunya: quin model de país?'. La catedràtica de filosofia i política Victòria Camps i el psicòleg Jaume Funes inauguraran el cicle dimecres de la setmana vinent amb la xerrada 'Quins valors per a una societat diferent?', que tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a la Casa de Cultura.

El cicle analitzarà el context de crisi a Catalunya des de diferents vessants i amb les xerrades de diversos especialistes. Un dels impulsors de la iniciativa, Jordi Casas, ha explicat que les ponències mostraran Catalunya 'de portes endins' per abordar els possibles escenaris de futur del país.

Jordi Casas

Volem sortir del debat monotemàtic sobre Catalunya i Espanya i mirar-nos de portes endins. Volem parlar de les diferents possibilitats de futur amb diversos experts.


El professor d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Albert Recio i l'economista Jordi Angusto protagonitzaran la segona ponència, que tindrà lloc el 3 de juny a la Casa de Cultura. La xerrada analitzarà els possibles models econòmics per a després de la crisi i començarà a dos quarts de vuit del vespre.

El cicle acaba el 18 de juny amb la conferència del catedràtic de Ciències Polítiques de la UAB Joan Botella i la professora de Sociologia Pilar Carrasquer, que parlaran de l'Estat del benestar del futur. Serà a dos quarts de vuit del vespre al Xalet Negre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.