CiU rebutja la proposta d'un pla d'equipaments esportius específic del PSC


Temes relacionats

El PSC proposa un pla d'equipaments esportius per fases i memòria econòmica ( 2/abr/14)


  • Comparteix:

La zona esportiva de la Guinardera no compta actualment amb un pavelló poliesportiu

La zona esportiva de la Guinardera no compta actualment amb un pavelló poliesportiu

L'equip de govern ha rebutjat la moció del PSC que demanava elaborar un pla d'equipaments esportius específic i que ha comptat amb el suport de la resta de forces del consistori. CiU ha explicat que el pla d'equipaments esportius està inclòs al pla d'equipaments general i ha defensat la política d'arranjaments duta a terme fins ara a causa de la crisi i que s'ha fet, afirma, amb el consens de les entitats.

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha destacat que el pla d'equipaments compta amb un apartat que ja preveu les instal·lacions i actuacions esportives necessàries al municipi. Tizón ha defensat la política d'arranjaments del consistori que, diu, s'ha fet consensuadament amb les entitats i amb el coneixement de la resta de grups polítics a les comissions informatives.

Xavier Tizón

Tots els arranjaments i planificacions s'han fet d'acord amb les entitats esportives i la resta de grups polítics en són coneixedors per les comissions informatives.


El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha explicat que ja coneixen el pla d'equipaments general però ha destacat que aquest no inclou ni una memòria d'actuació ni un pressupost, tal com proposaven els socialistes al seu text.

Ferran Villaseñor

És cert que existeix el pla d'equipaments general però no hi ha una memòria d'actuació ni un pressupost. Demanem que es planifiqui tot això.


El PSC assegura que cal que les instal·lacions esportives creixin amb relació a les necessitats i les demandes de la ciutadania, que reclama més i millors espais. A més, han ressaltat que aquesta moció no és cap crítica a l'actuació municipal si no una proposta per elaborar entre tots un pla per planificar el futur dels equipaments esportius de la ciutat.

El PP ha donat suport a la moció explicant que és necessari que la ciutadania conegui els plans de futur de les instal·lacions esportives de Sant Cugat.

ICV-EUiA també s'ha sumat a la proposta del PSC sostenent que s'ha d'optimitzar els equipaments esportius públics i privats que ja hi ha al municipi i apuntant als convenis amb les escoles com una possible solució als problemes actuals de manca d'espais.

La CUP ha donat suport a la moció i ha instat la resta de grups a seure i analitzar quines són les necessitats d'equipaments de la localitat per seguir excel·lint esportivament com fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.