La posada a punt de la via pública costaria 13 milions d'euros


Temes relacionats

El PP presenta una moció per solucionar els desperfectes de carrers i voreres ( 4/abr/14)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'unes obres al carrer

Imatge d'arxiu d'unes obres al carrer

La reparació i posada a punt de tots els elements urbans i vies públiques del municipi costaria uns 13 milions d'euros. Així ho ha xifrat aquest dilluns la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, arran d'una moció del PP que instava l'equip de govern a inventariar i fixar un calendari per a les reparacions i el manteniment de la via pública.

Segons la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, al pla d'accessibilitat hi consten totes les actuacions necessàries que s'han de fer al municipi, ja sigui per manteniment, per desperfectes o per posar-les al dia amb les noves normatives. Unes actuacions que en el seu conjunt sumen uns 13 milions d'euros.

Cristina Paraira

Aquest pla d'accessibilitat puja a 13 milions d'euros per posar tot el municipi en solfa. Seria per posar tot en perfecte estat.


És per això que el grup de CiU ha votat en contra d'una moció del PP que reclamava l'elaboració d'un inventari de les reparacions pendents a la via pública i d'un calendari d'execució. També instava l'Ajuntament a publicar l'inventari i prioritzar la reparació i manteniment de la via pública. Paraira ha justificat el vot contrari de l'equip de govern, ja que ha assegurat que, tot i estar d'acord amb el seu sentit, el seu compliment és complicat ja que que el manteniment de la ciutat és constant.

El portaveu del PP, Jordi Carreras, ha lamentat aquest posicionament, ja que la intenció era posar de manifest la necessitat de fer aquestes actuacions i informar els ciutadans.

Jordi Carreras

Hem volgut posar de manifest la necessitat d'atendre els defectes a les vies. Hi ha una acumulació de 800 instàncies demanant reparacions.


La moció ha rebut el suport del PSC, tot i que el regidor socialista Pere Soler ha valorat la feina dels tècnics municipals i d'informació en aquest àmbit. Tant ICV-EUiA, que també ha remarcat la feina de l'equip de govern, com la CUP, que ha dit que no és un tema excessivament preocupant, s'han abstingut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.