La uaSC reclama més compromís de l'equip de govern amb l'Agenda 21


Temes relacionats

Sant Cugat reforça les seves accions en contra del canvi climàtic (29/abr/14)

Sant Cugat fa un pas endavant en la lluita contra el canvi climàtic (24/abr/14)

La uaSC reclama precaució a l'equip de govern amb els vehicles de gas (24/feb/14)

La uaSC dóna a conèixer el paratge dels Alous i la seva defensa (13/oct/13)

L'Agenda 21 podria enllestir-se al desembre (14/feb/03)


  • Comparteix:

La uaSC reclama més compromís amb l'Agenda 21 / Foto: Santcugat.cat

La uaSC reclama més compromís amb l'Agenda 21 / Foto: Santcugat.cat

La uaSC es queixa que les comissions de treball de l'Agenda 21 s'han reunit molt poques vegades durant els tres anys de mandat i reclama a l'equip de govern reactivar-les. La formació, sense representació al consistori, reconeix la tasca de l'Ajuntament en la preservació del medi ambient però reclama posar fil a l'agulla amb aquests reunions per garantir la participació del teixit associatiu local en el foment de la sostenibilitat.

L'Agenda 21 va néixer al 2005 amb l'objectiu promoure el respecte cap al medi ambient amb l'ajuda de la ciutadania. Segons la uaSC la primera convocatòria d'aquest ens durant l'actual mandat va ser el 26 de febrer de 2013. Uns mesos més tard, el 15 d'octubre, es va acordar dividir aquest òrgan en tres subcomissions.

La primera de les subcomissions es va reunir l'11 de novembre però des d'aleshores, explica la formació, no s'ha tornat a reunir. El president de la uaSC, Jaume Massanés, ha explicat en declaracions a Cugat.cat que l'Agenda 21 va néixer amb esperit de participació i així ha de continuar. Massanés ha reclamat a l'Ajuntament que torni a engegar tota la tasca de l'òrgan.

Jaume Massanés

Hi ha hagut una aturada de dos anys i ara portem sis mesos sense fer res. S'ha fet una bona tasca però demanem que es torni a reactivar tot.


En aquest sentit, la formació recorda que la preservació del medi ambient és cosa de tots, no només de l'administració, i reclama la participació de tots els actors locals en la presa de decisions que afectin la sostenibilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.