CiU vol que Catalunya arribi a Europa per defensar els interessos dels catalans


  • Comparteix:

Ser forts a Europa i treballar pel dret a decidir del poble català ha estat el missatge que ha llençat CiU a l'acte d'inici de campanya electoral de les europees que la federació nacionalista ha celebrat al Pla de Vinyet. Amb el lema 'Guanyem-nos Europa', el partit ha donat suport al seu candidat Ramon Tremosa i remarca que Catalunya ha d'estar present a Europa per impedir que les decisions 'les prenguin els altres'.

La penjada de cartell de CiU ha estat l'acte més concorregut de l'inici de campanya electoral que han protagonitzat els partits polítics. Un gruix important de militants i regidors s'han desplaçat fins al pirulí informatiu del Pla de Vinyet amb el carrer de Cèsar Martinell per fer suport al candidat de CiU, Ramon Tremosa.

Acompanyada pels copresidents de CiU, l'alcaldessa i membre de l'executiva, Mercè Conesa, ha assegurat que és clau que Catalunya estigui representada a la Unió Europea per donar resposta al dret a decidir dels catalans.

Mercè Conesa

Jo crec que el missatge de CiU és que Catalunya és Europa. Si no estem representats allà, algú decidirà per nosaltres.


Conesa ha expressat que el país 'es juga molt' en aquestes eleccions i que ha de demostrar la seva unitat d'acció per poder defensar els interessos dels catalans i catalanes.

La federació nacionalista ha finalitzat l'acte emplaçant els assistents a l'acte a fer-se 'selfies' amb el cartell del candidat nacionalista, Ramon Tremosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.