El PSC inicia la campanya electoral europea obrint foc contra el PP


  • Comparteix:

El PSC ha iniciat la campanya electoral de les eleccions europees amb una ofensiva contra el PP i presentant-se com l'alternativa a l''Europa de dretes i conservadora'. Amb la creació d'un lema local, 'Canviem Europa: Sant Cugat per la comunitat europea dels municipis', els socialistes donen suport a la candidatura de Javi López, pel PSC, i remarquen que en aquests comicis els ciutadans tenen l'oportunitat d'allunyar-se de les polítiques d'austeritat aplicades fins ara i apostar per un partit que té com a prioritat les persones.

Com és habitual, el PSC ha arrencat campanya amb la projecció del cartell electoral a la seu del partit. En aquesta ocasió, a banda de presentar el candidat del PSC, Javi López, amb el lema 'Canviem Europa. Aturem Rajoy', la formació també ha definit un lema en clau local per subratllar que les eleccions europees també es juguen als municipis.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha emplaçat els santcugatencs a decidir si volen mantenir una Europa de dretes i conservadora o optar per una aposta demòcrata i progressista. Villaseñor considera que el PSC ha de plantar cara al PP i evitar que les polítiques que vénen de Madrid arribin fins a Europa.

Ferran Villaseñor

Si als santcugatencs no els agrada que el PP governi a Espanya tampoc els hauria d'agradar que governi a Europa. És una qüestió de dretes o esquerres.


El portaveu socialista ha demanat als ciutadans que meditin el seu vot i ha fet èmfasi que els vots de CDC aniran a parar al grup liberal i que els d'UDC entraran al grup del Partit Popular Europeu.

L'acte d'inici de campanya del PSC s'ha celebrat amb la presència d'alguns militants de la formació i el regidor Pere Soler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.