La CUP celebra la Festa de la Unitat Popular l'últim cap de setmana de maig


  • Comparteix:

Acte de l'edició passada de la FUP / Foto: CUP

Acte de l'edició passada de la FUP / Foto: CUP

La CUP celebrarà una nova edició de la Festa d'Unitat Popular (FUP) el darrer cap de setmana de maig amb un festival de música local en col·laboració amb el sindicat musical Dissidència Sònica (DS). Seran dos dies d'actes polítics i festius on els independentistes repassaran la seva tasca al consistori i donaran veu a altres lluites de la comarca.

La formació assembleària repartirà aquesta celebració reivindicativa entre dos emplaçaments. Divendres 30 de maig l'activitat serà a la plaça del Rei i l'endemà dissabte 31 de maig als Jardins del Monestir. Un sopar popular i un acte polític, que comptarà amb un dels diputats de la formació, obrirà la FUP divendres i donarà pas a l'actuació dels Ebri Knight i dels Aspencat. Aquest acte també donarà veu a d'altres lluites que s'estan desenvolupant a la comarca, com és el cas dels treballadors de l'empresa Panrico.

L'endemà, els Jardins del Monestir acolliran una exposició de repàs de la feina feta per la CUP des de la seva arribada a l'Ajuntament. Aquí també hi haurà un espai per fer ressò d'altres col·lectius. Dissabte també hi haurà activitats per als més petits durant la tarda, una paella popular al vespre i, a la nit, Dissidència Sònica se suma a la convocatòria amb l'actuació de diverses bandes de música local.

La FUP tindrà continuïtat el 5 de juny amb una xerrada, a dos quarts de vuit de la tarda, amb Antonio Turiel de Peak Oil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.