El PP posa en valor els avantatges del bipartidisme espanyol


Temes relacionats

El model econòmic i l'encaix de Catalunya a Europa centren el debat de Cugat.cat (16/mai/14)

ERC contraposa l'actitud del poble espanyol a la de les seves institucions (15/mai/14)

El PP proposa més compromís amb les polítiques d'igualtat europees (14/mai/14)

Romeva reclama una UE i un món local amb competències ben definides (13/mai/14)

Tremosa carrega contra els partits que culpen Europa dels seus fracassos (11/mai/14)


  • Comparteix:

Gallego, amb els regidors del PP de l'Ajuntament

Gallego, amb els regidors del PP de l'Ajuntament

El portaveu d'Economia del PP al Congrés espanyol dels Diputats, Antonio Gallego, considera que l'actual bipartidisme de l'Estat espanyol garanteix la formació de governs forts que agilitzen la presa de decisions, i ha posat com a exemple l'executiu de Mariano Rajoy. Gallego, que aquest divendres ha participat en una trobada amb militants i simpatitzants del partit al restaurant La Bolera, no troba democràtic que partits amb poca representació puguin arribar a condicionar el full de ruta dels governs.

En declaracions a Cugat.cat, Gallego s'ha mostrat satisfet amb l'actual sistema bipartidista perquè, a banda de permetre governs amb majoria estable, també garanteix l'alternança política. El membre del PP ha posat com a exemple el govern tripartit català per explicar que no 'és democràtic' que partits petits tinguin tanta influència.

Antonio Gallego

Qui governa? La minoria de la minoria de la minoria? Això és democràcia? Jo aposto pel bipartidisme, té aspectes positius.


Sobre l'aspecte econòmic, Gallego s'ha mostrat convençut que la reforma tributària que anuncia el PP en aquesta campanya electoral permetrà rebaixar, en principi, impostos com el de Societats i l'IRPF, el càlcul del qual quedarà simplificat. A més, els ciutadans que guanyin menys de 12.000 euros a l'any no hauran de pagar aquesta última taxa. Pel portaveu, la baixada de la prima de risc és un dels factors que ha permès impulsar aquest projecte.

Antonio Gallego

Serà una reforma fiscal que implicarà una rebaixa fiscal. Per què ho podem fer? Perquè ha baixat la prima de risc.


Gallego també s'ha referit a les declaracions del cap de llista del PP en aquestes eleccions, Miguel Arias Cañete, sobre el fet d'haver de debatre contra una dona. El portaveu ha tret importància a les paraules del candidat perquè 'tothom s'equivoca' i Cañete és una persona que 'defensa els drets de les dones'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.